Målare i Göteborg med lång erfarenhet

Ditt nogranna måleri med resurserna - vänd er med förtroende till oss!

 Målare i Göteborg - använd rot-avdrag.

Den del av företaget som jobbar mot privata kunder har under flera generationer varit aktiva i som målare i Göteborg. Med eller utan Rotavdrag på 30%. Vi hjälper dig förverkliga dina drömmar på ett enklelt och tydligt sätt och självklart med bästa resultat. Vi är ett helhetsmåleri med målare som har lång erfarenhet av yrket. Berätta vad du vill göra så hjälper GEMAB måleri gärna till. Ring eller maila så återkopplar vi. Vi offererar alltid utan kostnad och svarar snabbt. Telefon: 031 - 105 110

 

Våra målare arbetar med uppdrag i bland annat: Göteborg, Mölndal, Hisingen, Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda och Partille.

Småfix - vi hjälper dig om du vill!

Småjobb inom måleri. Behöver du måla eller tapetsera en vägg, måla ett fönster eller bakom möbler tavlor du flyttat. Har du något som behöver fixas inför försäljning eller inför en högtid eller fest.

Måla & tapetsera

Våra välutbildade och erfarna målare utför målning och tapetsering i Göteborg till en låg kostnad. Oavsett om du vill tapetsera en fondvägg i köket eller måla om hela lägenheten erbjuder vi ett bra sortiment av både färg och tapeter.

Fasadmålning

En bra fasadmålning ökar både husets livslängd samtidigt som dess intryck förändras till det bättre. Vi utför fasadmålningar till ett bra pris i Göteborg åt både privatpersoner och företag, och vi hjälper mer än gärna till att välja kulör.

Fönstermålning

Vi erbjuder helhetslösningar inom fönstermålning i Göteborg, från slipning och målning till skyddsarbete. Som experter på äldre fönster är vi det självklara valet när du har fönster som du vill måla om för att bibehålla deras skönhet och funktion.

Takrenovering

Vill du måla om taket, rengöra det, eller byta ut det helt? Då har vi rätt lösning för dig. Vi utför arbeten åt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vår personal har lång erfarenhet av samtliga typer av uppdrag.

Fasta priser

Funderar du på vad det kostar att måla om huset, anlita en målare för att renovera ett rum eller måla en fasad? Nedan presenterar vi några exempel på måleriarbeten och tapetsering utfört av oss på GEMAB Måleri.

Måleri med rotavdrag

Renovera med ROT-avdrag

Piffa upp ditt gamla hem eller renovera den lägenhet du ska flytta till, vi utför både små såväl som stora renoveringar. Från badrum och wc till kök, för oss är det en självklarhet att efterlämna ett resultat som förverkligar dina drömmar.

30% avdrag

Skattereduktionen tillåter att du drar av 30 procent av kostnaden för arbetet, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år.

Läs mer

MÅLERIFRÅGA ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Våra kunder säger

HÄR kan du oxå recensera oss.

Superbra slutresultat

Fick hjälp med att måla om lägenheten. Skickade förfrågan och fick svar några timmar senare. Superbra slutresultat och bra pris! Grabbarna är också väldigt väldigt trevliga! :) Starkt rekommenderat! :)

Oliver Tintin - 18/01/2021

Hjälp inför lägenhetsförsäljning

Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen!

Maria Larsson - 07/01/2021

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Marieholmsgatan 10B

415 02 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Ett företag i GEMAB GRUPPEN

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

  • Bas-P Bas-U Logga
  • Måleriföretagen i Sverige Logga

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.