EN MÅLERIFIRMA FÖR ER SOM BRF

MÅLERIFIRMA FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENING OCH FASTIGHETSÄGARE

Yttre och inre underhåll. GEMAB MÅLERI AB hjälper bostadsföreningar och fastighetsägare med löpande serviceavtal, men vi kan oxå erbjuda oss att snabbt och enkelt göra det lilla jobbet vid behov. Allt från att bättra något i ett trapphus till att akut måla om ett rum. Vi har lång erfarenhet och goda referenser.

FRÅGA EFTER GEMAB BRF AVTAL - INFÖR ÅTGÄRDSPLAN!

Din partner inför & under åtgärdsplan avseende yttre och inre måleri gällande förening i stort , säkrar pris, trygg partner kort / långsiktigt och säkrar renoverings standard avseende bostadsrättsföreningen. Hyresgästerna får möjlighet att att nyttja GEMAB till samma prisbild och även här till en överenskommen renoveringstandard för fastighetens utrymmen. Fysisk eller digital representant från GEMAB ingår vid åtgärdes plan möten i styrelsen och fri offert. Vanliga ingångsuppdrag; Fasadmålning, Fönstermålning, Måla Trapphus eller Måla plåt eller Tegel / Betongtak. Fråga efter GEMAB BRF avtal.

Okulär besiktning Måleri!

Okulär besiktning avseende måleri är en term som används för att beskriva en visuell inspektion av en målningsyta eller ett målningsprojekt. Det innebär att en professionell inspektör eller målare noggrant granskar ytan för att bedöma dess skick, kvalitet och eventuella behov av reparation eller underhåll.

 

Inspektörer kan identifiera eventuella problemområden, såsom sprickor, färgavskalning eller ojämnheter, och ge rekommendationer för åtgärder som behöver vidtas. Det kan hjälpa dig som köpare att fatta informerade beslut om reparationer, underhåll eller omfattningen av det målningsarbete som behöver utföras.

Begär en offert idag!

Är ni intresserade av att anlita GEMAB Måleri AB får ni gärna kontakta oss. Ni kan antingen skicka en offertförfrågan genom länken nedan, vill ni ringa och tala med oss först hittar ni alla uppgifter på vår kontaktsida här.

Offertförfrågan

Måleri fråga? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.