EN MÅLERIFIRMA FÖR ER SOM BRF

MÅLERIFIRMA FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENING OCH FASTIGHETSÄGARE

Yttre och inre underhåll. GEMAB MÅLERI AB hjälper bostadsföreningar och fastighetsägare med löpande serviceavtal, men vi kan oxå erbjuda oss att snabbt och enkelt göra det lilla jobbet vid behov. Allt från att bättra något i ett trapphus till att akut måla om ett rum. Vi har lång erfarenhet och goda referenser.

FRÅGA EFTER GEMAB BRF AVTAL - INFÖR ÅTGÄRDSPLAN!

Din partner inför & under åtgärdsplan avseende yttre och inre måleri gällande förening i stort , säkrar pris, trygg partner kort / långsiktigt och säkrar renoverings standard avseende bostadsrättsföreningen. Hyresgästerna får möjlighet att att nyttja GEMAB till samma prisbild och även här till en överenskommen renoveringstandard för fastighetens utrymmen. Fysisk eller digital representant från GEMAB ingår vid åtgärdes plan möten i styrelsen och fri offert. Vanliga ingångsuppdrag; Fasadmålning, Fönstermålning, Måla Trapphus eller Måla plåt eller Tegel / Betongtak. Fråga efter GEMAB BRF avtal.

Begär en offert idag!

Är ni intresserade av att anlita GEMAB Måleri AB får ni gärna kontakta oss. Ni kan antingen skicka en offertförfrågan genom länken nedan, vill ni ringa och tala med oss först hittar ni alla uppgifter på vår kontaktsida här.

Offertförfrågan

FRÅGA KRING GEMAB BRF AVTAL? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.