Prisförfrågan Måleri - GEMAB

Anlita GEMAB måleri för måleriservice hemma och på landstället.

GEMAB Måleri AB står för hög standard, finish samt effektivitet i allt arbetet som vi utför. Vi vill alltid erbjuda dig som kund fri offert och fast pris. Du kan tryggt välja en yrkesstolt målare.


Våra erfarna målare har gjort hundratals små och stora projekt och vi garanterar alltid våra kunder bästa standard. Vi hjälper till med allt från utvändig målning av fasad, tak och fönster till tapetsering, ommålning och renovering inomhus. Våra stolta yrkesmän arbetar med de noga utvalda produkter och verktyg.

 

Telefon: 031 - 105 110

Prisförfrågan målare - GEMAB

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.