Kontakta GEMAB AB i Göteborg

Välkommen till GEMAB Måleri - din pålitliga målerifirma i Göteborg

Kontakta oss

Vi utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation och renovering i Göteborg med omnejd. Våra duktiga och erfarna målare utför såväl stora som små och kvalificerade måleriarbeten åt byggentreprenad, bostadsrättsföreningar, företag & privatpersoner.

GEMAB Måleri AB

Herkulesgatan 3C
Göteborg
417 03 Göteborgs Kommun

Telefon: 031 - 105 110

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:30

Lördag - Söndag: Stängt

Skicka gärna ett meddelande

Du når din lagbas nedan på 031 - 105 110

Christoffer Sandberg

Lagbas bygg

Jermond Dagestam

Lagbas bygg

Christian Eriksson

Lagbas bygg

Jerry Nyman

Lagbas bygg

Magnus Hjort

Kalkyl

Lars Cederberg

Kalkyl

Robert Nobelius

Lagbas privat & service

Djelal Axoyson

Ekonomi

Peter Ahlberg

Arbetschef

MÅLERIFRÅGA ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

E-post: kontakt@gemab.eu

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.