MÅLNING OCH TAPETSERING

Anlita oss i Göteborg

Funderar du på att anlita en målare eller vill du ha hjälp med tapetsering i Göteborg? GEMAB Måleri AB i Göteborg är en tredje generationens målare till våra privatkunder. Här erbjuder vi alltid fasta priser. Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer. Hos GEMAB Måleri AB kan du alltid känna dig trygg med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet. Inom företaget har målaryrket gått i arv. Bland mängden nöjda kunder i Göteborg med omnejd som vi haft förmånen att få hjälpa genom åren finns både privatpersoner och företag. Vill du ha du tips på material? Våra specialister hjälper dig mer än gärna. Vi hjälper dig även att utnyttja ROT-avdraget på ett enkelt sätt. Tveka inte att höra av dig. Telefon: 031 - 105 110

Skicka en prisförfrågan

Erfarna Målare

Funderar du på att anlita en målare i Göteborgstrakten? GEMAB Måleri AB i Göteborg är en tredje generationens målarfirma. Här erbjuder vi alltid fasta priser. Vi hjälper dig med målning, tapetsering, fönster- och snickerimålning och val av kulörer. 

 

Hos GEMAB Måleri AB kan du alltid känna dig trygg med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet. Inom företaget har målaryrket gått i arv. Bland mängden nöjda kunder i Göteborg med omnejd som vi haft förmånen att få hjälpa genom åren finns både privatpersoner och företag.

 

Vill du ha du tips på material? Våra specialister hjälper dig mer än gärna. Vi hjälper dig även att utnyttja ROT-avdraget på ett enkelt sätt. Tveka inte att höra av dig.

Måleri – grundligt & genuint arbete

Med en lång erfarenhet av branschen har vi den expertis som behövs för ommålning av exempelvis gammaldags lister, fönster och stuckatur. Med bra förarbete, tålamod, noggrannhet och rätt val av färg blir resultatet så mycket bättre.

 

Vi har målare till alla typer av uppdrag i Göteborg, som målning av väggar, takmålning, fasadmålning och fönstermålning. Genom att måla om dina gamla fönster blir de snabbt och enkelt som nya. Vi utför även fönstertapetsering och upphängning av väv.

 

GEMAB Måleri AB målar enbart med kvalitetsfärg, främst från Alcro och Jotun. Besök gärna deras webbplatser för inspiration och hjälp med att välja kulör. Följ oss gärna i vår vardag på Facebook.

En städad helhetslösning

För renoveringar i privathem eller på företag kan vi erbjuda helhetslösningar där vi utför skyddsarbete, spackling, slipning, målning, tapetsering och design.

 

Under arbetet använder vi en speciell dammskyddsdörr för att förhindra att damm sprider sig i lokalen. All slipning görs med en sug som samlar upp slipdammet. Det innebär att andra utrymmen inte påverkas vid exempelvis målning och renovering av ett rum.

 

Slappna av och fokusera på annat som är viktigt medan våra tapetserare sköter arbetet åt dig.

FRÅGA KRING Målning & Tapetsering? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Våra kunder säger

HÄR kan du oxå recensera oss.

Superbra slutresultat

Fick hjälp med att måla om lägenheten. Skickade förfrågan och fick svar några timmar senare. Superbra slutresultat och bra pris! Grabbarna är också väldigt väldigt trevliga! :) Starkt rekommenderat! :)

Oliver Tintin - 18/01/2021

Hjälp inför lägenhetsförsäljning

Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen!

Maria Larsson - 07/01/2021

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.