Fasadtvätt i Göteborg

I Västsveriges ombytliga klimat är det inte ovanligt att våra hem utsätts för tuffa väderförhållanden. Vind, regn, och inte minst solen lämnar sina spår på våra fasader. Det är här vi gärna hjälper till med vår professionella fasadtvätt i Göteborg.

Vi tar hand om din husfasad

Ge ditt hem omsorg med vår expertis i fasadtvätt. Med över ett decenniums erfarenhet är vi dina fasadspecialister. Begär din kostnadsfria offert hos oss idag! Välj GEMAB för din byggnads fasadrengöring. Snabb offertförfarande inom 24 timmar och kundtillfredsställelse i fokus.

Varför fasadtvätt?

Fasadtvätt är inte bara en estetisk förbättring utan också en vital investering i ditt hem. Smuts, sot och alger bildar inte bara fula fläckar – de kan även bidra till att färg börjar flagna och sprickor uppstår. Med en regelbunden fasadtvätt håller du inte bara ditt hem vackert, utan förlänger även dess livslängd. I samma veva kan du boka en taktvätt och en takmålning också, så tar du hand om hela husets yttre. 

Så fixar vi din fasadtvätt steg för steg

  • Inspektion. Varje fasadtvätt börjar med en noggrann inspektion av din fasad för att identifiera områden som behöver extra uppmärksamhet.
  • Förberedelse. Skyddar växter och känsliga ytor runt arbetsområdet.
  • Rengöring. Med hjälp av skonsamma, men effektiva metoder avlägsnar vi smuts, alger och annan beläggning från din fasad.
  • Eftersyn. Vi går igenom det tvättade området tillsammans med dig för att försäkra oss om att du är nöjd med resultatet.

Vår metodik är grundad på omfattande erfarenheter och ett försiktigt tillvägagångssätt, där varje projekt behandlas med dess unika egenskaper i åtanke. För att säkerställa ett optimalt resultat justerar vi noggrant tryck, temperatur och vattenmängd under rengöringsprocessen.

Vi avlägsnar effektivt alla typer av oönskade avlagringar såsom alger, smuts, avgasrester och andra föroreningar från din fasad. Detta inte bara för att förbättra dess estetiska utseende utan också för att förebygga framtida problem och förlänga fasadens livslängd. Din fasad är i trygga händer med oss.

När är det bäst att göra fasadtvätt?

Vårt tips är att planera din fasadtvätt under vår eller tidig sommar. Då har vädret stabiliserat sig något vilket ger bästa möjliga förutsättningar för torkning och, om nödvändigt, målning efteråt.

Fasadtvätt innan målning

Är det dags att måla om fasaden? Kom ihåg att en grundlig fasadtvätt innan målning inte bara är rekommenderad, den är nödvändig. Genom att rengöra ytan noggrant före målning säkerställer du att den nya färgen fäster ordentligt och håller längre.

Pris på fasadtvätt i Göteborg

Våra priser på fasadtvätt i Göteborg är konkurrenskraftiga och speglar kvaliteten och noggrannheten i vårt arbete. Varje projekt är anpassat efter dig så kontakta oss för en kostnadsfri offert specifikt för ditt hem eller för en fasadtvätt av din villa i Göteborg. 

Skräddarsydd fasadtvätt av GEMAB Måleri

Erfarenhet möter precision

På Gemab kombinerar vi vår djupa förståelse för olika fasadmaterial med skräddarsydda tvättmetoder. Vår målsättning är att alltid vara skonsamma mot materialet samtidigt som vi uppnår maximal effektivitet i vårt arbete.

Innovativa rengöringsmetoder

Vi väljer mellan kemisk rengöring och trycktvätt baserat på fasadens nuvarande skick och behov, allt för att säkerställa bästa möjliga resultat. Våra fasadtvättare är skickliga i att välja den metod som passar just ditt hus bäst.

Miljövänligt tillvägagångssätt

Miljön står i centrum för allt vi gör. Vi använder oss endast av miljövänliga produkter och metoder i vår fasadtvätt, för att skydda vår planet och minimera vår miljöpåverkan.

Säkerheten först

Vår personal är noggrant utbildad och utrustad med all nödvändig skyddsutrustning. Vi sätter säkerheten främst, för att garantera en olycksfri och trygg arbetsplats för både våra anställda och kunder.

Bevisad tillförlitlighet genom nöjda kunder

Vår track record talar för sig själv. Med en lång lista av nöjda kunder och positiva omdömen är vi stolta över att vara ett företag du kan lita på för kvalitetsarbete och professionellt utförande. Som ett fullständigt licensierat och försäkrat företag erbjuder vi en extra trygghet för dig som kund. Vi står bakom vårt arbete och garanterar säkerheten under hela processen.

Fasdadtvätt i Göteborg på mur

Fasadmålning

I Göteborg utsätts husfasader för en rad olika väderpåverkningar - från intensivt solljus till kraftiga vindar och omfattande temperaturväxlingar. Dessa dagliga utmaningar kräver att vi ger fasaderna den omsorg de behöver för att bevara husets skick och utseende.

Taktvätt i Göteborg på tegeltak

Taktvätt

Gemab har omfattande erfarenhet av att arbeta med olika takmaterial och anpassar våra rengöringsmetoder efter varje specifikt material för att säkerställa skonsamhet och effektivitet. Kontakta oss för hjälp med taktvätt i Göteborg.

Altan & Marktvätt i Göteborg

Altan- och marktvätt

Om din altan ser grön och olidlig ut eller om dina gångvägar börjar försvinna under mossan, har vi lösningen. Vi på GEMAB i Göteborg är här för att göra dina utomhusplatser rena och välkomnande igen.

Undrar du mer om fasadtvätt i Göteborg?

Har frågor om fasadtvätt? Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss omgående. Om vi inte svarar direkt är vi upptagna men återkopplar så fort vi kan. Öppet vardagar under kontorstider.

Skriv eller läs vad våra kunder skriver...HÄR

" Fick hjälp med att måla om lägenheten. Skickade förfrågan och fick svar några timmar senare. Superbra slutresultat och bra pris! Grabbarna är också väldigt väldigt trevliga! :) Starkt rekommenderat! :) "

Oliver Tintin

" Vi använde Gesab för ommålning av vår lägenhet och vi är enormt nöjda med resultatet! De var professionella och kunde sin grej. Vi kände att vi kunde släppa ansvaret fullt och ut och de gjorde det lilla extra som resulterade till ett väldigt snyggt slutresultat. Dessutom var dem väldigt trevliga 😀 Vi kommer definitivt anlita Gesab igen om vi behöver ytterligare hjälp med ommålning. "

Caroline Lendowski