Gemab's Måleriskola

Kunskap ger bättre reslutat

För att uppnå ett resultat som uppfyller ett fackmannamässigt utfört arbete krävs kunskap och erfarenhet. Oavsett om det gäller tapetsering eller målning så är det alltid skillnaden mellan ett bra och ett dåligt resultat. GEMAB Måleri AB har målaranställda som är 3:e generations målare och har varit verksamma hela livet. 

Under tiden som vi uför arbetet hos er kan ni få vara med och ta del av tips och trixs i hur man uppnår bästa resultat. Detta för att ni själva ska förstå skillanden mellan ett proffsigt utfört arbete, och i framtiden kanske klara av arbetet själv.

Prisförslag och rådgivning

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Industrivägen 25

433 66 Sävedalen

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Ett företag i GEMAB GRUPPEN

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

  • Bas-P Bas-U Logga
  • Måleriföretagen i Sverige Logga

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB / Göteborgs Entreprenadmåleri AB.