Måleritjänster i Göteborg

Målerientreprenad

Målerientreprenad

GEMAB Måleri har varit en ledande Målerientreprenand firma i Göteborg med omnejd. Vi åtar oss alla typer av uppdrag som involverar service och underhåll, industrimålning, epoximålning, plåttaksmålning, renoveringar och nybyggnationer.

Service & Underhåll - GEMAB Måleri

Renovering & underhåll

Är ert företag i behov av service eller underhåll av era lokaler, byggnader eller fastigheter? Kontakta GEMAB Måleri AB så hjälper vi er på bästa sätt. Vi har över 15 års erfarenhet som målare i Göteborg. Kontakta oss om du har några frågor eller läs mer här på sidan.

industrimålning

Industrimålning

Med lång erfarenhet av industrimålning i Göteborg utför vi uppdrag som omfattar allt från renovering till nyproduktion, både in- och utvändigt. Vi kan det mesta när det kommer till specialmålningar åt verkstads- och livsindustrin. Vi ger alltid fri offert.

Målerientreprenad

Epoximålning

En epoximålning ger ett oerhört slitstarkt golv som står emot dagliga påfrestningar år efter år. Vår personal har lång erfarenhet av epoximålning i Göteborg och vet vad som krävs för att efterlämna ett resultat som håller.

Målerientreprenad

Plåttaksmålning

Plåttak är enormt utsatta för väder och vind, vilket gör det viktigt att hålla efter taket innan plåten tar skada. Våra välutbildade målare utför plåttaksmålning i Göteborg där vi anpassar både förarbetet som färgen efter det aktuella skicket på plåten.

Målerientreprenad

BRF

Plåttak är enormt utsatta för väder och vind, vilket gör det viktigt att hålla efter taket innan plåten tar skada. Våra välutbildade målare utför plåttaksmålning i Göteborg där vi anpassar både förarbetet som färgen efter det aktuella skicket på plåten.

Måleri fråga? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag GEMAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
  • Alcro logga
  • Teknos Logga
  • Beckers logga
  • Colorama logga
  • Caparol logga
  • Flugger Färg

Vi är medlemmar och arbetar i systemen BASTA, SUNDAHUS & Byggvarubedömningen.

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Industrivägen 25

433 66 Sävedalen

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Ett företag i GEMAB GRUPPEN

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

  • Bas-P Bas-U Logga
  • Måleriföretagen i Sverige Logga

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB / Göteborgs Entreprenadmåleri AB.