FASADMÅLNING I GÖTEBORG

Vi målar din fasad

Fasaden på ett hus är hårt utsatt för solljus, vind och temperaturväxlingar. Dessa dagliga påfrestningar gör att fasaden regelbundet måste målas om för att huset ska bibehållas i ett bra skick. Sydväggen på ett hus bör målas om vart 6:e år, övrig fasad klarar sig upp till 10-15 år. Detta beror dock självfallet på färg och vart man bor i Sverige. Vi på GEMAB Måleri AB hjälper både privatpersoner och företag med kvalitativ fasadmålning och husmålning i Göteborg. Du är varmt välkommen att kontakta oss för fri offert.

Telefon: 031 - 105 110

Prisförfrågan

Behöver din fasad målas?

GEMAB Måleri AB målare utför fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning åt privatpersoner och företag i området runt Göteborg. Vid fasadmålning är det oerhört viktigt att välja rätt färg samt att underlaget är i bra skick. Vi utför först en genomgång på plats för att bedöma vilken färg som är lämplig, vilket förarbete som krävs samt behov av byggställningar eller lift. Konditionen på husfasaden samt det befintliga färgskiktet kräver olika typer av förarbete och färgsystem. Om du vill hjälper vi dig mer än gärna att välja kulör.

Tänk på helhetsintrycket

För att få ett snyggt helhetsintryck krävs det ofta tilläggsarbete som exempelvis fönsterrenovering och målning av trappräcken. Om grunden är putsad är det lämpligt att ge den en översyn och laga eventuella sprickor samt lägga på ett nytt lager med sockel- eller silikatfärg.

Kostnadsfri offert fast pris

Kontakta oss för en kostnadsfri offert med fast pris på fasadmålningen som inkluderar tvätt, skrapning av gammal flagnad färg, ställningsarbete och eventuellt tilläggsarbete. Våra erfarna och välutbildade målare, som enbart använder kvalitetsfärg som topp-testats i Folksams färgtest, vet vad som krävs för att slutresultatet ska bli perfekt.

Fasad fråga? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.

Våra kunder säger

HÄR kan du oxå recensera oss.

Superbra slutresultat

Fick hjälp med att måla om lägenheten. Skickade förfrågan och fick svar några timmar senare. Superbra slutresultat och bra pris! Grabbarna är också väldigt väldigt trevliga! :) Starkt rekommenderat! :)

Oliver Tintin - 18/01/2021

Hjälp inför lägenhetsförsäljning

Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen!

Maria Larsson - 07/01/2021