Plåttaksmålning i Göteborg

Vi målar ditt tak

Välkommen till GEMAB Måleri AB, din pålitliga målarfirma som utför allt inom plåttaksmålning & plåtfasadsmålning vid nybyggnation och renovering kring Stor-Göteborg. Våra duktiga målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. GEMAB Måleri AB jobbar med nöjd-kund-garanti då det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar målare, hör gärna av dig för referenser! Anlita oss om du är i behov av hjälp med plåttaksmålning & plåtfasadsålning.

Skicka en offertförfrågan

Målarfirma i Göteborg med omnejd

GEMAB Måleri AB, har lång erfarenhet av att måla om och renovera plåttak. Vi ser till att arbetet utförs på korrekt sätt för ett perfekt resultat. Vi gör en gratis inspektion av ditt tak och lämnar därefter en kostnadsfri offert. Från oss kan du räkna med ett riktigt bra arbete till en rimlig kostnad.

Börjar ditt plåttak bli slitet?

Takplåt är hårt utsatt för väder, temperaturväxlingar och solljus. Om färgskiktet är slitet måste taket målas om innan plåten tar skada. Takmålning av plåttak och plåtfasader kräver god kännedom om underlaget. Äldre plåttak består ofta av galvad stålplåt som har platsmålats tidigare. Sedan början av 80-talet är tak- och väggplåt i regel fabrikslackerad.

Viktigt att välja rätt metod vid takmålning

Konditionen på plåten samt typ av befintligt färgskikt kräver olika typer av förarbete och färgsystem. Det finns ett flertal färgtyper som används av stålverken vid lackning, och det är viktigt att beläggningen kan definieras, för att kunna välja rätt målningssystem vid ommålning. Målningen kräver också ett mycket noggrant förarbete för att resultatet ska bli perfekt – våra målare vet vad som krävs.

FRÅKA VID PLÅTTAKSMÅLNING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.