Fönstermålning I Göteborg

VI mÅLAR OM DINA FÖNSTER

För fönstermålning i privathem eller fastigheter kan vi på GEMAB Måleri AB erbjuda helhetslösningar tillsammans med samarbetspartners där vi utför skyddsarbete, spackling, slipning och målning av era fönster. Här på GEMAB MÅLERI är vi experter på att måla om dina fönster, stora som små. Att göra ett bra förarbete, ha tålamod, vara noggrann och välja rätt färg ger ett slutresultat av högsta kvalitet. 

 

Med lång erfarenhet och varsam hand ser GEMAB Måleri AB till att återställa dina fönster, snickerier och därmed ditt hus till sin rätta glans.


Fönster är svårt utsatta för väder, vind och temperaturväxlingar i det svenska klimatet och det är viktigt med ordentligt underhåll innan stommen tar skada. Istället för att byta ut gamla, slitna fönster finns det ofta skönhet och funktion i dem som är värd att återställa. Det hjälper GEMAB Måleri AB dig med. Telefon: 031 - 105 110

Prisförfrågan - Fönstermålning

Är du intresserad av att anlita oss vid målning av era fönster? Skicka gärna in en prisförfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan. 

Prisförfrågan undefined

Kontakta oss gärna för mer information om skräddarsydda fönsterlösningar just för dig samt en kostnadsfri genomgång och offert.

Måleri fråga? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.

Våra kunder säger

HÄR kan du oxå recensera oss.

Superbra slutresultat

Fick hjälp med att måla om lägenheten. Skickade förfrågan och fick svar några timmar senare. Superbra slutresultat och bra pris! Grabbarna är också väldigt väldigt trevliga! :) Starkt rekommenderat! :)

Oliver Tintin - 18/01/2021

Hjälp inför lägenhetsförsäljning

Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen!

Maria Larsson - 07/01/2021