FÖNSTERMÅLNING Göteborg

GAMLA FÖNSTER BLIR SOM NYA

För fönsterrenoveringar i privathem eller fastigheter kan vi på GEMAB Måleri AB erbjuda helhetslösningar tillsammans med samarbetspartners där vi utför skyddsarbete, spackling, slipning och målning av era fönster. Här på GEMAB MÅLERI är vi experter på fönsterrenoveringar, stora som små. Att göra ett bra förarbete, ha tålamod, vara noggrann och välja rätt färg ger ett slutresultat av högsta kvalitet. 

 

Med lång erfarenhet och varsam hand ser GEMAB Måleri AB till att återställa dina fönster, snickerier och därmed ditt hus till sin rätta glans.


Fönster är svårt utsatta för väder, vind och temperaturväxlingar i det svenska klimatet och det är viktigt med ordentligt underhåll innan stommen tar skada. Istället för att byta ut gamla, slitna fönster finns det ofta skönhet och funktion i dem som är värd att återställa. Det hjälper GEMAB Måleri AB dig med. Telefon: 031 - 105 110

Skicka en prisförfrågan

Är du intresserad av att anlita oss vid målning av era fönster? Skicka gärna in en prisförfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan. 

Prisförfrågan

Kontakta oss gärna för mer information om skräddarsydda fönsterlösningar just för dig samt en kostnadsfri genomgång och offert.

FRÅGA KRING FASADMÅLNING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

E-post: kontakt@gemab.eu

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.