Arbeta hos oss

Gå med i GEMAB

Vi söker en proffsig och positiv yrkesmålare med en ålder mellan 25 och 50 år

Att arbeta hos GEMAB

Du kommer till ett företag med mycket positiv energi med en sammanhållning utöver det vanliga. Du kommer till ett företag där alla gör sitt bästa i alla lägen och där alla ställer upp för varandra, företaget och detta har gjort att vi har nöjda beställare.

Det finns ingen gräns mellan yrkesmålaren och personer med ledande arbetsuppgifter, alla strävar åt samma håll och det är att uppnå ett för beställaren gott resultat och vägen fram till det har varit så behaglig och givande som möjligt.

Uppskattade egenskaper

Har du dessa egenskaper så hör gärna av dig då vi hela tiden söker professionella och duktiga medarbetare med samma positiva inställning och attityd gentemot företaget.

Erfarenhet av att planera utförande och bemanning av dessa.

Har erfarenhet inom byggnadsmåleri och framförallt storbyggen, nyproduktion och renoveringsarbeten.

Har erfarenhet att föra diskussioner med beställare och andra entreprenörer på bygget om tidsplaner, utförande, planering m.m.

Krav

  • Minst 7 års yrkeserfarenhet
  • Körkort
  • Svensktalande
  • Professionell i sitt uppförande och yrkesutförande
  • Punktlig
  • Ansvarstagande
  • Samarbetsvillig
  • Framåtsträvande och positiv

Ansök här

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.