Renovering & Underhåll

Anlita en målerifirma med erfarenhet

Välkommen till GEMAB Måleri AB, din pålitliga målarfirma som utför allt inom måleriarbeten och tapetsering vid underhåll och renovering kring Göteborg. Våra duktiga målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt bostadsrättsföreningar, företag och hotellfastigheter och industrier. Anlita oss om du är i behov av hjälp med målning eller tapetsering.

Målerientreprenad

GEMAB Måleri AB utför allt inom måleriområdet men vi har inriktat oss på större målerientreprenader inom nyproduktion och renovering av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter. Vi utför även mindre underhållsarbeten i lägenheter, villor och radhus.

Våra hantverkare är alla svensktalande och anställda direkt av Gemab Måleri.

Begär en offert idag!

Är ni intresserad av att anlita GEMAB Måleri AB får ni gärna kontakta oss. Ni kan antingen skicka en offertförfrågan genom länken nedan, vill ni ringa och tala med oss först hittar ni alla uppgifter på vår kontaktsida här.

Offertförfrågan

FRÅGA VID RENOVERING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.