Personligt företag med
ambitiösa & kunniga målare i Göteborg

GEMAB fixar allt inom måleri!

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga målare. Vi riktar oss mot företag och målarlokaler, fasader och allt annat du önskar sätta färg på!

Nyproduktion

Måleriarbeten i samband med nyproduktion av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter.

Renovering & underhåll

Måleriarbeten i samband med renovering och underhåll av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter.

Service arbeten

Med hjälp av våra servicebilar har vi möjlighet att snabbt vara på plats vid behov av oplanerade åtgärder eller service.

Privat med ROT

Vi utför professionella måleriarbeten åt både privatpersoner och företag. Alltid garanti på utfört arbete. Ring oss eller få offert direkt på vår hemsida! Med eller utan ROT.

Egen maskinpark

När du anlitar oss blir inte projektets framfart beroende av hur tillgången på maskiner ser ut hos olika maskinuthyrare.

Vi äger nämligen våra maskiner fullt ut och har därför alltid tillgång till en komplett maskinpark med spackelmaskiner, färgsprutor, slipmaskiner med mera.

Våra anställda

Alla våra anställda har mångårig erfarenhet inom måleriyrket och har även internt höga krav och förväntningar på sig. Både tjänstemän och yrkesarbetare är positiva, lösningsorienterade och ansvarstagande.

Vi är övertygade om att ett väl utfört arbete främjar både kundnöjdheten och skapar yrkesstolthet hos vår personal.

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.