Personligt företag med
ambitiösa & kunniga målare i Göteborg

GEMAB fixar allt inom måleri!

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga målare. Vi riktar oss mot företag och målarlokaler, fasader och allt annat du önskar sätta färg på! Vi är din professionella målerifirma i Göteborg med alla dess orter som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri, ett företag från GEMAB GRUPPEN.

Nyproduktion

Måleriarbeten i samband med nyproduktion av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter.

Renovering & underhåll

Måleriarbeten i samband med renovering och underhåll av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter.

Service arbeten

Med hjälp av våra servicebilar har vi möjlighet att snabbt vara på plats vid behov av oplanerade åtgärder eller service.

Privat med ROT

Vi utför professionella måleriarbeten åt både privatpersoner och företag. Alltid garanti på utfört arbete. Ring oss eller få offert direkt på vår hemsida! Med eller utan ROT.

GEMAB Måleri med egen maskinpark

Egen maskinpark

När du anlitar oss blir inte projektets framfart beroende av hur tillgången på maskiner ser ut hos olika maskinuthyrare.

Vi äger nämligen våra maskiner fullt ut och har därför alltid tillgång till en komplett maskinpark med spackelmaskiner, färgsprutor, slipmaskiner med mera.

Anställda på GEMAB Måleri

Våra anställda

Alla våra anställda har mångårig erfarenhet inom måleriyrket och har även internt höga krav och förväntningar på sig. Både tjänstemän och yrkesarbetare är positiva, lösningsorienterade och ansvarstagande.

Vi är övertygade om att ett väl utfört arbete främjar både kundnöjdheten och skapar yrkesstolthet hos vår personal.

ÖVRIGA TJÄNSTER VI ERBJUDER INOM GEMAB GRUPPEN

Inom alla områden finns det specialister och vi focuserar på att ha de bästa ställningsbyggarna & det bästa "Monzon No limit". Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. Vänd dig i förtroende till GESAB Byggnadsställningar AB, vi är ett säkert val.

GEMAB Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort alger och mossa från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Utöver det så blir fastigheten mer tilltalande för ögat! Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd.

MÅLERI FRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.