Taktvätt & Fasadtvätt i Göteborg

Ta hand om ditt hus med en professionell tvätt. Allt från din altan, tak till din fasad! Över 15 års erfarenhet. Kontakta oss idag för offert! ANLITA GEMAB FÖR TVÄTT AV HUS & FASTIGHETER. Fri offert inom 24h. Nöjda kunder. Välkomna till GEMAB, vi utför uppdrag i Göteborg med omnejd.

Taktvätt i Göteborg på tegeltak

Taktvätt Göteborg

Takrengöring och mossbekämpning i Göteborg. Ring oss för kostnadsfri offert! Vi utför taktvätt & mossbekämpning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Skonsamma arbetsmetoder & målning.

Fasdadtvätt i Göteborg på mur

Fasadtvätt Göteborg

Ta hand om ditt hus med en professionell tvätt. Allt från din altan, fasad till ditt tak! Vi ligger så långt fram som möjligt för att skydda & värna om vår jord. Kontakta oss idag!

Altan & Marktvätt i Göteborg

Altan- & Marktvätt Göteborg

Altan & marktvätt. Täcks din altan av alger? Eller har mossan börjat täcka dina stengångar? Behöver du hjälp att snygga till din altan eller dina gångar i Göteborg, vi finns för dig.

Fråga om Taktvätt & Fasadtvätt? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag GEMAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Skriv eller läs vad våra kunder skriver...HÄR

" Fick hjälp med att måla om lägenheten. Skickade förfrågan och fick svar några timmar senare. Superbra slutresultat och bra pris! Grabbarna är också väldigt väldigt trevliga! :) Starkt rekommenderat! :) "

Oliver Tintin

" Vi använde Gesab för ommålning av vår lägenhet och vi är enormt nöjda med resultatet! De var professionella och kunde sin grej. Vi kände att vi kunde släppa ansvaret fullt och ut och de gjorde det lilla extra som resulterade till ett väldigt snyggt slutresultat. Dessutom var dem väldigt trevliga 😀 Vi kommer definitivt anlita Gesab igen om vi behöver ytterligare hjälp med ommålning. "

Caroline Lendowski

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Industrivägen 25

433 66 Sävedalen

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Ett företag i GEMAB GRUPPEN

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

  • Bas-P Bas-U Logga
  • Måleriföretagen i Sverige Logga

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB / Göteborgs Entreprenadmåleri AB.