Taktvätt och fasadtvätt i Storgöteborg

Ta hand om ditt hus med en professionell tvätt. Allt från din altan, tak till din fasad! Vi har över 15 års erfarenhet. Kontakta oss idag för offert! ANLITA GEMAB FÖR TVÄTT AV HUS & FASTIGHETER. Fri offert inom 24 timmar. Vi har endast nöjda kunder. Välkomna till GEMAB, vi utför uppdrag i Storgöteborg. 

Tak- & Fasadtvätt på bästa sätt

 

Gemab har omfattande erfarenhet av att arbeta med olika takmaterial och anpassar våra rengöringsmetoder efter varje specifikt material för att säkerställa skonsamhet och effektivitet.

 

Vi tillämpar professionella rengöringsmetoder, inklusive kemisk rengöring och trycktvätt, beroende på takets skick och kraven för bästa resultat.

 

Vi värnar om miljön och använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder för att minimera vår påverkan på naturen.

 

Säkerhet är vår högsta prioritet. Våra tvättare är utbildade och utrustade med nödvändig skyddsutrustning för att undvika olyckor och säkerställa trygghet under arbetet.

Vi kan tillhandahålla referenser från tidigare nöjda kunder och har positiva recensioner online som bekräftar vår pålitlighet och höga kvalitet.

 

Vi fullt licensierade och har alla nödvändiga försäkringar, vilket ger både oss och våra kunder trygghet och säkerhet vid genomförandet av våra tjänster.


Genom att välja GEMAB för ditt taktvättsbehov kan du vara säker på att du samarbetar med ett företag som prioriterar miljö, säkerhet och professionalism. Vi ser fram emot att uppfylla dina krav och överträffa dina förväntningar. Kontakta oss för en detaljerad diskussion om dina behov och en skräddarsydd lösning.

Taktvätt i Göteborg på tegeltak

Taktvätt Göteborg

Takrengöring och mossbekämpning i Göteborg. Ring oss för kostnadsfri offert! Vi utför taktvätt i Göteborg med mossbekämpning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Skonsamma arbetsmetoder & målning.

Fasdadtvätt i Göteborg på mur

Fasadtvätt Göteborg

Ta hand om ditt hus med en professionell tvätt. Allt från din altan, fasad till ditt tak! Vi ligger så långt fram som möjligt för att skydda & värna om vår jord. Kontakta oss idag för en fasadtvätt i Göteborg.

Altan & Marktvätt i Göteborg

Altan- & Marktvätt i Storgöteborg

Altan & marktvätt. Täcks din altan av alger? Eller har mossan börjat täcka dina stengångar? Behöver du hjälp att snygga till din altan eller dina gångar i Storgöteborg, vi finns för dig.

Tak & Fasad fråga? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.

Skriv eller läs vad våra kunder skriver...HÄR

" Fick hjälp med att måla om lägenheten. Skickade förfrågan och fick svar några timmar senare. Superbra slutresultat och bra pris! Grabbarna är också väldigt väldigt trevliga! :) Starkt rekommenderat! :) "

Oliver Tintin

" Vi använde Gesab för ommålning av vår lägenhet och vi är enormt nöjda med resultatet! De var professionella och kunde sin grej. Vi kände att vi kunde släppa ansvaret fullt och ut och de gjorde det lilla extra som resulterade till ett väldigt snyggt slutresultat. Dessutom var dem väldigt trevliga 😀 Vi kommer definitivt anlita Gesab igen om vi behöver ytterligare hjälp med ommålning. "

Caroline Lendowski