Galleri på utförda måleriuppdrag i Göteborg med omnejd

 Kontakta GEMAB MÅLERI för att erhålla en kostnadsfri offert.

Se fler bilder & våra videos direkt på Instagram

Måleritjänster

Från STÖRSTA entreprenaden, BRF måleriservice till tilla enskilda hyresgästen i 1;an i Göteborg med omnejd. GEMAB Måleri har varit en ledande målerifirma i Göteborg sedan länge. Vi åtar oss alla typer av uppdrag som involverar service och underhåll, industrimålning, epoximålning, fasadmålning, plåttaksmålning, renoveringar och nybyggnation.

Våra större måleriprojekt

Entreprenadmåleri | Våra målare har utfört en stor mängd måleriuppdrag såväl inomhus som utomhus. Vi utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation och renovering i Göteborg med omnejd. När du får en offert via oss på GEMAB så har vi handplockat en målare som passar för ditt specifika uppdrag.  Här hittar du ett flertal uppdrag vi utfört i Västra Sverige.

Om GEMAB Måleri

Alla våra anställda har mångårig erfarenhet inom måleriyrket och har även internt höga krav och förväntningar på sig. Både tjänstemän och yrkesarbetare är positiva, lösningsorienterade och ansvarstagande.

Vi är övertygade om att ett väl utfört arbete främjar både kundnöjdheten och skapar yrkesstolthet hos vår personal.

Våra kunder säger, HÄR kan du oxå recensera oss.

" Jag ringde Robert och samma kväll kom han och kollade på rummet som skulle tapetseras. Väldigt flexibel, trevlig, duktig och hjälpsam. Vi är mycket nöjda med resultatet och företaget. Rekommenderas starkt! "

 

Nathalie Löfgren

" Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen! "

Maria Larsson

HAR DU ETT UPPDRAG TILL OSS & VILL BLI UPPRINGD ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.