Galleri på utförda måleriuppdrag i Göteborg med omnejd

 Kontakta GEMAB MÅLERI för att erhålla en kostnadsfri offert.

Se fler bilder & inlägg direkt på Instagram, Facebook & LinkedIn

Måleritjänster

Från STÖRSTA entreprenaden, BRF måleriservice till lilla enskilda hyresgästen i 1:an i Göteborg med omnejd. GEMAB Måleri har varit en ledande målerifirma i Göteborg sedan länge. Vi åtar oss alla typer av uppdrag som involverar service och underhåll, industrimålning, epoximålning, fasadmålning, plåttaksmålning, renoveringar och nybyggnation.

Våra större måleriprojekt

Entreprenadmåleri | Våra målare har utfört en stor mängd måleriuppdrag såväl inomhus som utomhus. Vi utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation och renovering i Göteborg med omnejd. När du får en offert via oss på GEMAB så har vi handplockat en målare som passar för ditt specifika uppdrag.  Här hittar du ett flertal uppdrag vi utfört i Västra Sverige.

Om GEMAB Måleri

Alla våra anställda har mångårig erfarenhet inom måleriyrket och har även internt höga krav och förväntningar på sig. Både tjänstemän och yrkesarbetare är positiva, lösningsorienterade och ansvarstagande.

Vi är övertygade om att ett väl utfört arbete främjar både kundnöjdheten och skapar yrkesstolthet hos vår personal.

Våra kunder säger, HÄR kan du också recensera oss.

" Jag ringde Robert och samma kväll kom han och kollade på rummet som skulle tapetseras. Väldigt flexibel, trevlig, duktig och hjälpsam. Vi är mycket nöjda med resultatet och företaget. Rekommenderas starkt! "

 

Nathalie Löfgren

" Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen! "

Maria Larsson

MÅLERI FRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.