Din målare i Mölndal

Oavsett om du söker en förvandling av ditt hem, en uppfräschning av dina företagslokaler eller skräddarsydda lösningar för din bostadsrättsförening, har din målare i Mölndal kompetensen, erfarenheten och passionen för att göra dina visioner till verklighet. Vi är en av Mölndals bästa målerifirmor och vi skapar miljöer som inspirerar, med kvalitet och hållbarhet i fokus.

Måla om i Mölndal med vårt måleriföretag

Ska du måla om hemma eller på jobbet i Mölndal? Då är vårt måleri i Mölndal här för dig. Vi tar oss an allt från små till stora måleriprojekt för både privatpersoner och företag. Behöver du hjälp med något speciellt, som fasadmålning, tapetsering eller målning av tak och fönster? Vi fixar det. Och företag kan även räkna med oss för särskilda jobb som epoxigolv, industrimålning eller plåttak. Vår målare i Mölndal är proffs på det vi gör och vi strävar alltid efter att ge dig resultat som är bättre än du förväntat dig, med de bästa materialen och metoderna som finns.

Kontakta oss

En målerifirma i Mölndal att räkna med

Våra skickliga målare i vår målerifirma i Mölndal står redo att hjälpa till med allt från små justeringar till att måla om hela ditt hem, inklusive trapphus och fasad. Att måla om eller sätta upp ny tapet kan vara ett enkelt och effektivt sätt att förnya ditt hem och ge det den atmosfär du önskar.

En offert av en av de bästa målarfirmorna i Mölndal kunde inte vara enklare. Be om en gratis offert för att få en prisbild på bara en minut, eller hör av dig direkt till oss för en pratstund med någon av våra experter! Vi är här för att hjälpa till, oavsett om du redan har en klar bild av vad du vill åstadkomma eller om du söker vägledning och goda råd.

Fri offert
Industrimålning inom målerientreprenad av GEMAB

Målerientreprenad i Mölndal

Din målare i Mölndal är vi experter på måleri för nybyggnation av kontor, flerfamiljshus, hotell och industribyggnader. Vår målerifirma i Mölndal står för pålitlighet och säkerhet i alla byggprojekt. Vi prioriterar att alltid hålla tidsramarna och leverera arbeten av högsta kvalitet och med stor omsorg i detaljerna. Vårt mål är att du som kund ska känna dig helt trygg när du väljer att samarbeta med oss för dina måleribehov.

GEMAB Måleri skåpbil utanför fönster som behöver renovering och underhåll

Renovering och underhåll

Inom området renovering och underhåll, erbjuder vårt måleriföretag i Mölndal uppfräschning av kontorsbyggnader, bostadskomplex, hotell och industribyggnader. Vår erfarenhet i Mölndal sträcker sig tillbaka till 2011, och under dessa år har vi byggt upp ett starkt samarbete med ledande byggföretag. Vår expertis och pålitlighet gör oss till ett självklart val för dina måleriprojekt vid renoveringar och underhållsarbete.

GEMAB utför servicemåleri

Måleri och småfix

Behöver du hjälp med mindre måleriarbeten eller snabba bättringar? Våra målare i Mölndal står redo att assistera dig med snabb och effektiv service. Oavsett om det är akuta ärenden eller mindre justeringar som behöver göras, så garanterar våra välförsedda servicebilar att vi kan vara på plats i ett nafs. Vi är lika duktiga på småfix som större uppdrag inom måleri i Mölndal.

Måleri med ROT-avdrag utför arbete

Måleri med rot-avdrag

Hos oss kan privatpersoner i Mölndal få hjälp med målning och tapetsering, och självklart gäller ROT-avdraget även för dessa tjänster. Det betyder att du kan dra av 30% av arbetskostnaden för måleriarbetet, upp till 50 000 kronor. För dig som äger ditt hus är det möjligt att utnyttja ROT-avdraget för allt måleri, vilket gör det till ett kostnadseffektivt val för att fräscha upp ditt hem.

Vi sätter kundnöjdheten i första rummet

Ditt välbefinnande är vår prioritet och våra erfarna målare är kärnan i den trygghet vi erbjuder. GEMAB sätter alltid höga kvalitetsstandarder för sig själva, med en inställning som präglas av positivitet, lösningssökande och ansvarstagande.

 

Vi är övertygade om att kvalitetsarbete inte bara leder till nöjda kunder utan även bidrar till en stark yrkesstolthet inom vårt team. Om du söker en professionell målarfirma i Mölndal, tveka inte att kontakta oss. Våra målare är redo att hjälpa dig med dina behov och garantera ett resultat du kommer att vara nöjd med.

Kontakta oss

GEMAB Måleri AB

Industrivägen 25
Sävedalen
433 66 

031-105 110

 

Öppettider huvudkontor

Måndag 07:00 - 16:00

Tisdag 07:00 - 16:00

Onsdag 07:00 - 16:00

Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 16:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss för måleriuppdrag i Mölndal

Företagskund
Privatkund
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag GEMAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Nöjda kunder som fått hjälp av våra målare i Mölndal med omnejd

" Jag ringde Robert och samma kväll kom han och kollade på rummet som skulle tapetseras. Väldigt flexibel, trevlig, duktig och hjälpsam. Vi är mycket nöjda med resultatet och företaget. Rekommenderas starkt! "

 

 

Nathalie Löfgren

" Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen! "

Maria Larsson