Målare Västra Frölunda

Din lokala målarfirma - med ambitiösa, erfarna & noggranna målare. 

Målerientreprenad

Måleriarbeten i samband med nyproduktion av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter. Gemab står för trygghet i bygget, vi håller alltid utsatt tid och levererar med kvalitet och noggrannhet.

Renovering & underhåll

Måleriarbeten i samband med renovering och underhåll av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter. Vi har funnits i Västra Frölunda sedan 2011 och samarbetat med större byggare sedan dess.

Servicemåleri

Bättringar och småfix inom måleriyrket, vi är snabbt på plats och hjälper dig. Snabb service vid akuta ärenden. Med hjälp av våra servicebilar har vi möjlighet att snabbt vara på plats vid behov av oplanerade åtgärder eller service. Anlita GEMAB MÅLERI i Västra Frölunda.

Måleri med rot-avdrag

Vi målar även för privatpersoner i Västra Frölunda och självklart kan du göra ROT-avdrag. Det innebär en skattereduktion med 30% upp till 50 000 kronor på vad målararbetets arbetskostnad är. Om du bor i eget hus får du göra ROT-avdrag på alla målningar.

Din trygghet - våra målare!

Alla våra anställda har mångårig erfarenhet inom måleriyrket och har även internt höga krav och förväntningar på sig. Både tjänstemän och yrkesarbetare är positiva, lösningsorienterade och ansvarstagande.

 

Vi är övertygade om att ett väl utfört arbete främjar både kundnöjdheten och skapar yrkesstolthet hos vår personal.

Våra Målare

GEMAB Måleri AB

Herkulesgatan 3C
Göteborg
417 03 Göteborgs Kommun

0771 - 00 00 01

 

Öppettider huvudkontor

Måndag 07:00 - 16:00

Tisdag 07:00 - 16:00

Onsdag 07:00 - 16:00

Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 16:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss för måleriuppdrag i Västra Frölunda

Företagskund
Privatkund

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson

GEMAB Måleri AB

Vi är din professionella målerifirma som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort. Våra tjänster vänder sig till såväl bostadsrättsföreningar som företag och privatpersoner. När du anlitar oss är du alltid säker på att du för kompetens, kvalitet och personlig service. Varmt välkommen till GEMAB Måleri!

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Herkulesgatan 3C

41701 Göteborg

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

E-post: kontakt@gemab.eu

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB.