Målare Torslanda

Din lokala målarfirma - med ambitiösa, erfarna & noggranna målare. 

Industrimålning inom målerientreprenad av GEMAB

Målerientreprenad

Måleriarbeten i samband med nyproduktion av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter. Gemab står för trygghet i bygget, vi håller alltid utsatt tid och levererar med kvalitet och noggrannhet.

GEMAB Måleri skåpbil utanför fönster som behöver renovering och underhåll

Renovering & underhåll

Måleriarbeten i samband med renovering och underhåll av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter. Vi har funnits i Torslanda sedan 2011 och samarbetat med större byggare sedan dess.

GEMAB utför servicemåleri

Servicemåleri

Bättringar och småfix inom måleriyrket, vi är snabbt på plats och hjälper dig. Snabb service vid akuta ärenden. Med hjälp av våra servicebilar har vi möjlighet att snabbt vara på plats vid behov av oplanerade åtgärder eller service. Anlita GEMAB MÅLERI i Torslanda.

Måleri med ROT-avdrag utför arbete

Måleri med rot-avdrag

Vi målar även för privatpersoner i Torslanda och självklart kan du göra ROT-avdrag. Det innebär en skattereduktion med 30% upp till 50 000 kronor på vad målararbetets arbetskostnad är. Om du bor i eget hus får du göra ROT-avdrag på alla målningar.

Din trygghet - våra målare!

Alla våra anställda har mångårig erfarenhet inom måleriyrket och har även internt höga krav och förväntningar på sig. Både tjänstemän och yrkesarbetare är positiva, lösningsorienterade och ansvarstagande.

 

Vi är övertygade om att ett väl utfört arbete främjar både kundnöjdheten och skapar yrkesstolthet hos vår personal.

Våra Målare

GEMAB Måleri AB

Industrivägen 25
Sävedalen
433 66 

031-105 110

 

Öppettider huvudkontor

Måndag 07:00 - 16:00

Tisdag 07:00 - 16:00

Onsdag 07:00 - 16:00

Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 16:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss för måleriuppdrag i Torslanda

Företagskund
Privatkund
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag GEMAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

" Jag ringde Robert och samma kväll kom han och kollade på rummet som skulle tapetseras. Väldigt flexibel, trevlig, duktig och hjälpsam. Vi är mycket nöjda med resultatet och företaget. Rekommenderas starkt! "

 

 

Nathalie Löfgren

" Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen! "

Maria Larsson