TAKMÅLNING & TAKRENOVERING GÖTEBORG

Behöver du byta ut eller måla om ditt tak? 

Behöver du byta ut ditt tak? Vill du måla om det, eller har du funderat på att rengöra tegelpannorna tillsammans med en ytbehandling? Oavsett vad du än behöver när det kommer till takmålning & takrenovering i Göteborg har vi på GEMAB Måleri AB lösningen. Våra målare har lång erfarenhet av att måla tegelpannor, betongpannor och tegeltak. Vi kan självfallet även hjälpa er med målning av plåttak samt försegla betongpannor. Allt till rätt kostnad. Boka en kostnadsfri rådgivning här nedan idag och låt ditt gamla tak bli som nytt. Telefon: 031 - 105 110

Prisförslag och rådgivning

Takrengöring

Har mossa och lav fått fäste på ditt tegeltak? Vill du rengöra takpannorna och därmed förlänga livslängden på ditt tak? GEMAB MÅLERI genomför taktvätt med högtrycksutrustning och vatten. Vi använder självfallet enbart miljövänliga medel. Har du ett tak som är 20 år eller äldre rekommenderar vi alltid att taket ytbehandlas och målas för ökad livslängd.

Takbehandling

GEMAB MÅLERI tvättar och ytbehandlar tak för att förlänga livslängden samt förhindra att mossa och alger tar sitt fäste. När taket är rengjort behandlas det med en vätska som är speciellt framtagen för att skydda mot mossa och alger. Därefter finns sedan möjligheten att antingen impregnera eller måla taket för extra skydd.

Takmålning

Vi på GEMAB MÅLERI ger nytt liv åt gamla takpannor. Vi både rengör, förseglar samt målar takpannorna med en speciell metod. Färgen är framtagen för västkustens tuffa klimat och är vattenbaserad, till detta är färgen miljövänlig. Vi börjar alltid vår takmålning med att tvätta och rengöra takpannorna med rent vatten, steg 2 är att försegla takpannan innan takmålningen till slut avslutar arbetet. Tänk på att du har chans att byta färg på taket, något som både kan förändra och öka värdet på huset eller fastigheten. När allt är klart har du ett tak som står emot både fukt och smuts.

Måleri fråga? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så återkommer vi när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Svarar kontorstid.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag GEMAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Våra kunder säger

HÄR kan du oxå recensera oss.

Superbra slutresultat

Fick hjälp med att måla om lägenheten. Skickade förfrågan och fick svar några timmar senare. Superbra slutresultat och bra pris! Grabbarna är också väldigt väldigt trevliga! :) Starkt rekommenderat! :)

Oliver Tintin - 18/01/2021

Hjälp inför lägenhetsförsäljning

Jag behövde snabb hjälp inför lägenhetsförsäljning. Hittade den trevlige Robert Nobelius på Gemab som dök upp på kort varsel. Han spacklade ett par dagar, målade den tredje dagen, och sedan var det bara vackert inför fotograferingen!

Maria Larsson - 07/01/2021

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Industrivägen 25

433 66 Sävedalen

Kontakta oss

Telefon: 031 - 105 110

Kontakt

Orgnr: 556871-9016

Öppettider

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag: Stängt

Ett företag i GEMAB GRUPPEN

Våra målare arbetar främst med uppdrag i: Göteborg, Mölndal, Hisingen,Torslanda, Kungälv, Västra Frölunda, Billdal, Kullavik, Hovås, Askim, Särö, Mölnlycke, Härryda, Stenungssund, Jörlanda, Kode, Nödinge, Surte, Ale, Lerum, Floda, Gråbo, Partille, Sävedalen. 

  • Bas-P Bas-U Logga
  • Måleriföretagen i Sverige Logga

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GEMAB Måleri AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GEMAB Måleri AB / Göteborgs Entreprenadmåleri AB.